EDUCATIE | CONSULTATIE | RESEARCH in de gezondheidszorg
Drugslab

Er is door BNN een aantal YouTube filmpjes gemaakt over diverse drugs. Deze zijn goed te gebruiken bij de EHBDu-lessen, vooral bij die fragmenten waar het gaat om het gedrag en de lichamelijke verschijnselen. Wij hebben al een fragment (van meestal 3-4 minuten) van de filmpjes voorgeselecteerd. Hieronder een opsomming van de videos, met in de linknaam

  1. Het middel
  2. Het startmoment (eerste 4 cijfers)
  3. Het eindmoment (laatste 4 cijfers).

Dus bijvoorbeeld: Om te zien wat speed met iemand kan doen, klik je op Speed03000638. Het start automatisch na 03:00 minuten en dan laat je het (3 minuten en 38 seconden) lopen tot 06:38 minuten. Je ziet dan een proefpersoon gebruiken en onder invloed van speed. Je moet het filmpje zelf stoppen op de aangegeven eindmoment!

ATTENTIE:

  • Zorg dat je tevoren ingelogd bent op Google; vanwege het karakter van de opnames vragen zij soms leeftijdsverificatie!
  • De vertoonde lichaamstemperatuur en hartslag op de filmpjes zijn niet altijd maatgevend voor het middel!!

Hieronder volgen de links:

Agenda

HET TELEFONISCHE SPREEKUUR IS VOORLOPIG VERVALLEN

HET KANTOOR VAN EDUCARE IS GESLOTEN van 1-12 en van 19-30 september; gedurende deze periode wordt de mail niet beantwoord en aanvragen niet in behandeling genomen.

In 2018 vindt op vrijwel iedere 1e en 2e dinsdag van de maand de Kerncursus V plaats met open inschrijving in Amersfoort (oktober) en Amsterdam (november). De cursus vindt doorgang bij voldoende deelname. Aanmelding kan tot uiterlijk twee weken voor aanvang via de mail EHBDu@EducareGroningen.nl

25 oktober 13:30u start Docentencursus EHBDu Amersfoort

14 november 13:30u Kwaliteitsdag opleidingsstaf en docenten EHBDu


Klik hier voor terugkerende activiteiten.

 

 
  

Koppelingen