EDUCATIE | CONSULTATIE | RESEARCH in de gezondheidszorg
SEHD

EducareGroningen heeft curricula ontwikkeld, waarin bestaande educatieve programma's en activiteiten worden samengebracht op het gebied van Drank- en drugsincidenten en Eerste Hulp c.q. Acute (professionele) Zorg. Onderdelen zijn:

  • EHBDu (Eerste Hulp Bij drank- en drugsincidenten in het uitgaanscircuit)
  • SEHD (Spoedeisende en Eerste Hulp bij Drank|Drugsincidenten).

Daarnaast worden de mogelijkheden onderzocht om ook gerelateerde curricula van Het Rode Kruis (EHBD in de module Evenementenhulpverlening) en Het Oranje Kruis (Drank en Drugs in Gevorderde Eerste Hulp) te koppelen en worden nieuwe programma's in samenwerking met evenementhulpverlenings- en evenementbeveiligingsorganisaties ontwikkeld.
Agenda

In 2018 iedere 1e en 2e dinsdag van de maand Kerncursus V met open inschrijving in Amersfoort (juni-juli-september-oktober) en Amsterdam (mei-augustus-november)

2 mei 13:30u Docentencursus EHBDu Amsterdam


Klik hier voor terugkerende activiteiten.

 

 
  

Koppelingen