EDUCATIE | CONSULTATIE | RESEARCH in de gezondheidszorg
SEHD

EducareGroningen heeft curricula ontwikkeld, waarin bestaande educatieve programma's en activiteiten worden samengebracht op het gebied van Drank- en drugsincidenten en Eerste Hulp c.q. Acute (professionele) Zorg. Onderdelen zijn:

  • EHBDu (Eerste Hulp Bij drank- en drugsincidenten in het uitgaanscircuit)
  • SEHD (Spoedeisende en Eerste Hulp bij Drank|Drugsincidenten).

Daarnaast worden de mogelijkheden onderzocht om ook gerelateerde curricula van Het Rode Kruis (EHBD in de module Evenementenhulpverlening) en Het Oranje Kruis (Drank en Drugs in Gevorderde Eerste Hulp) te koppelen en worden nieuwe programma's in samenwerking met evenementhulpverlenings- en evenementbeveiligingsorganisaties ontwikkeld.
Agenda

HET TELEFONISCHE SPREEKUUR IS VOORLOPIG VERVALLEN

HET KANTOOR VAN EDUCARE IS GESLOTEN van 1-12 en van 19-30 september; gedurende deze periode wordt de mail niet beantwoord en aanvragen niet in behandeling genomen.

In 2018 vindt op vrijwel iedere 1e en 2e dinsdag van de maand de Kerncursus V plaats met open inschrijving in Amersfoort (oktober) en Amsterdam (november). De cursus vindt doorgang bij voldoende deelname. Aanmelding kan tot uiterlijk twee weken voor aanvang via de mail EHBDu@EducareGroningen.nl

25 oktober 13:30u start Docentencursus EHBDu Amersfoort

14 november 13:30u Kwaliteitsdag opleidingsstaf en docenten EHBDu


Klik hier voor terugkerende activiteiten.

 

 
  

Koppelingen