EDUCATIE | CONSULTATIE | RESEARCH in de gezondheidszorg
SEHD

EducareGroningen heeft curricula ontwikkeld, waarin bestaande educatieve programma's en activiteiten worden samengebracht op het gebied van Drank- en drugsincidenten en Eerste Hulp c.q. Acute (professionele) Zorg. Onderdelen zijn:

  • EHBDu (Eerste Hulp Bij drank- en drugsincidenten in het uitgaanscircuit)
  • SEHD (Spoedeisende en Eerste Hulp bij Drank|Drugsincidenten).

Daarnaast worden de mogelijkheden onderzocht om ook gerelateerde curricula van Het Rode Kruis (EHBD in de module Evenementenhulpverlening) en Het Oranje Kruis (Drank en Drugs in Gevorderde Eerste Hulp) te koppelen en worden nieuwe programma's in samenwerking met evenementhulpverlenings- en evenementbeveiligingsorganisaties ontwikkeld.
Agenda

 

14 en 15 feb 13:30u Terugkomdag Docenten A en B Amersfoort

15 feb 17:30u Terugkomdag Docenten D Amsersfoort


Klik hier voor terugkerende activiteiten.

 

 
  

Koppelingen