EDUCATIE | CONSULTATIE | RESEARCH in de gezondheidszorg
Docenten EHBDu

EducareGroningen en het Trimbos-instituut hebben sinds 2002 verschillende docenten en acteurs opgeleid, die bevoegd zijn tot het geven van en assisteren bij EHBDu-lessen voor verschillende doelgroepen. Voor het verzorgen van onderwijs kunt u rechtstreeks contact opnemen met een trainer op de lijst uit uw omgeving. EHBDu-trainers kunnen de acteurs inzetten.

  

  • Docenten A: bevoegdheid tot het geven van Briefings, Presentaties (lezingen) en EHBDu-cursussen Veiligheid. De lijst met beschikbare trainers vindt u hier.
  • Docenten B: bevoegdheid tot het geven van Briefings, Presentaties (lezingen), de EHBDu-cursus Veiligheid en de EHBDu-cursus Hulpverlening (specifiek voor eerstehulpverleners). De lijst met beschikbare trainers vindt u hier.
  • Docenten D: bevoegdheid tot het geven van Briefings, Presentaties (lezingen), de EHBDu-cursus Veiligheid, de EHBDu-cursus Hulpverlening (specifiek voor eerstehulpverleners) en de EHBDu-cursus Simulatie (specifiek voor LOTUS). De lijst met beschikbare trainers vindt u hier.
  • Acteurs en LOTUS'en D: opgeleid in het uitbeelden van slachtoffers met uitgaansdrugs-gerelateerde gezondheidsverstoringen. De lijst met beschikbare acteurs vindt u hier.
Agenda

In 2018 iedere 1e en 2e dinsdag van de maand Kerncursus V met open inschrijving in Amersfoort (juni-juli-september-oktober) en Amsterdam (mei-augustus-november)

2 mei 13:30u Docentencursus EHBDu Amsterdam


Klik hier voor terugkerende activiteiten.

 

 
  

Koppelingen